De Color Line veerboot zet dagelijks koers van Kiel naar Oslo. Als alles volgens het geplande schema verloopt, vertrekt de veerboot om 14:00 uur vanuit Kiel naar Oslo, om de volgende dag om 10:00 uur aan te meren. De overtocht duurt 20 uur, waarbij een afstand van 614,3 kilometer wordt overbrugd.

Actuele vaarschema’s (2024)

Voor het jaar 2024 zijn er geen wijzigingen in de vertrek- en aankomsttijden van de ferry tussen Kiel en Oslo. Dagelijks zet er een boot koers vanuit Kiel om 14:00 uur en arriveert deze de volgende ochtend om 10:00 uur in Oslo. Dit consistente schema maakt planning voor reizigers eenvoudig en betrouwbaar.

Vaarschema Kiel Oslo 2024

Reis van Kiel naar OsloVertrektijdAankomstVaartijd
Maandag14:0010:0020 u
Dinsdag14:0010:0020 u
Woensdag14:0010:0020 u
Donderdag14:0010:0020 u
Vrijdag14:0010:0020 u
Zaterdag14:0010:0020 u
Zondag14:0010:0020 u
Voor de terugreis (Oslo Kiel) gelden dezelfde tijden.

Terugreis vanuit Oslo

Voor de terugreis van Oslo naar Kiel gelden dezelfde tijden als voor de heenreis. De ferry vertrekt dagelijks om 14:00 uur uit de haven van Oslo en arriveert de volgende ochtend om 10:00 uur in de haven van Kiel. Deze consistente vertrek- en aankomsttijden bieden reizigers gemak en zekerheid bij het plannen van hun reis.

Incheck tijden

Zorg ervoor dat je op tijd bij de terminal aankomt voor je vertrek. Als voetpassagier is het handig om minstens één uur van tevoren daar te zijn. Reis je met een auto of ander voertuig, plan dan om minimaal twee uur voor vertrek aanwezig te zijn.

Na het inchecken kun je ontspannen in de passagiersterminal. Daar zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, zoals zitplekken, toiletten, en een winkeltje voor snacks of wat je nog nodig hebt voor de reis. Als het tijd is om in te schepen, word je naar je voertuig of het voetpassagiersgedeelte op de ferry geleid.

Als je als voetpassagier meegaat, kun je je auto dicht bij de terminal parkeren. Kijk hier: terminal Kiel, om te zien welke parkeerplek het beste uitkomt.

Bram

Veelgestelde vragen

De ferry van Kiel naar Oslo vertrekt dagelijks om 14:00 uur vanuit Kiel en arriveert de volgende ochtend om 10:00 uur in Oslo.

De reis duurt ongeveer 20 uur. Lees hier alles over de reisduur van de overtocht en wat je allemaal aan boord kunt doen tijdens de reis.

Elke dag vertrekt er een boot van Kiel naar Oslo en ook van Oslo terug naar Kiel. De afvaart voor zowel de heen- als de terugreis begint om 14:00 en je komt om 10 uur ’s ochtends aan in Kiel of Oslo.

Vanuit Amsterdam naar Kiel is het ongeveer 500 kilometer, met een geschatte reistijd van ongeveer 5 tot 6 uur.

Ja, de ferry van Kiel naar Oslo is een nachtovertocht, gezien de vertrek- en aankomsttijden.

Het is aanbevolen om je ticket ruim van tevoren te boeken, zeker in het hoogseizoen en rond de feestdagen, om te voorkomen dat er geen plek aan boord is of dat de prijzen erg hoog worden. Hier vind je alle informatie over de kosten voor de overtocht van Kiel naar Oslo.

Het reisschema kan variëren tijdens feestdagen of speciale evenementen. Controleer daarom altijd de actuele dienstregeling op de website van de Color Line.

Wijzigingen in het vaarschema kunnen voorkomen door weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden. Het is raadzaam om voor vertrek de actuele informatie te controleren op de website van de Color Line of je aan te melden voor notificaties over je reis.

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *